The Official Machinae Supremacy Forum

Forum Related => Salvaged Messages => Topic started by: eleeton on May 05, 2003, 09:43:41 am

Title: subdomain
Post by: eleeton on May 05, 2003, 09:43:41 am
could it be possible to make something like machinae.hazul.net   etc?

well I'm beginning to remember the url for the forum now but a shorter one would be nice so we could get to the forum quickly...

oh yeah... actually I thought something like http://forum.machinaesupremacy.com

that would be nice... but that's really not hazul's thing then...
Title: Re:subdomain
Post by: robert on May 05, 2003, 07:25:39 pm
forum.machinaesupremacy.com is now pointed at ip 194.100.84.171 ...

I'm not home atm but later I'll update the link from the webpage to aim at forum.machinaesupremacy.com and hazul probably needs to add forum.machinaesupremacy.com as a serveralias or sth (don't remember exactly, but you know what i mean, right Hazul?) in his apache, then it should work fine... :]
Title: Re:subdomain
Post by: robert on May 06, 2003, 05:41:50 pm
Buuut ... If machinae.hazul.net points to a certain subdir, couldn't you config so that forum.machinaesupremacy.com does so as well?
Title: Re:subdomain
Post by: gaijin on May 07, 2003, 12:58:19 am
Not really topic-related (since the request isn't for hazul); INSERT INTO yabbse_messages (ID_MSG, ID_TOPIC, ID_MEMBER, subject, posterName, posterEmail, posterTime, posterIP, smiliesEnabled, modifiedTime, modifiedName, body, icon, attachmentSize, attachmentFilename) VALUES but you should add a link to the forum on the HTML-version of the site too.